top of page

Kulturelle programmer

Lokalt i Chile arbejder Libroalegre med fem forskellige outreach-programmer, som har til mål at fremme børne- og ungdomslitteratur, kulturel aktivitet blandt børn og unge samt at udvide partnerskaber med kulturinstitutioner og -organisationer.

Nos-lees.jpeg
Un-libro-un-amigo.jpeg
Cuentos-viajeros.jpeg
Lecturas-dramtizadas.jpeg
muestra-de-cine-scaled.jpeg

Du læser os

Et program til fremme af læsning og skrivning rettet mod skolebørn i offentlige skoler i Valparaíso, Quilpué, Concón og Villa Alemana. Målet er at forbedre elevernes færdigheder gennem "Læs for at skrive"-metoden. Dette pædagogiske forslag, der er udviklet af Libroalegre, giver enkle, meningsfulde og fornøjelige oplevelser med at læse verdenslitteratur og tekster skrevet af børn og unge til tidsskriftet Calcetín con papa (Sok med hul i).
 

 

En bog, en ven

Et program med forbindelser til børnehjem og opholdssteder for mindreårige for at bringe litteraturen tættere på kulturelt marginaliserede børn og unge. Gennem aktiviteter som bogudstillinger, højtlæsning, samtaler og kreative udtryk skabes der rum for fornøjelighed, identitetsskabelse, udveksling og samtale.


Rejsefortællinger

Et besøgsprogram hvor Libroalegre tager ud med børnebøger og fortæller historier på biblioteker, kulturcentre, museer osv. i forskellige dele af Valparaíso-regionen. Målet er at fremme kulturel aktivitet og at skabe forbindelser til andre institutioner og organisationer.

 


Drama og oplæsning

Dramatiserede oplæsninger af historier fra Libroalegre-bibliotekerne. Med brug af drama, skuespil og højtlæsning tager Libroalegre ud på uddannelsesinstitutioner og andre kulturelle steder. Oplæsningerne henvender sig til skoleklasser og familier.

Nordisk biograf for børn og unge

Fremvisning af korte og lange film fra de nordiske lande i forskellige biografer i Valparaíso, som henvender sig til et familiepublikum.

bottom of page