top of page

Calcetín con papa- Et magasin skrevet af børn, for børn

1526914_10201273816872728_290350474_n calcetinadolescente (2014_05_10 10_00_05 UTC).jpg
13a.jpeg
11a.jpeg

Calcetín con papa (sok med hul i) er et magasin lavet af børn til børn. Det første nummer udkom i 2006 i Valparaíso, og siden da har ngo'en udgivet 18 numre, herunder teenage- og specialudgaver fra regionerne BíoBío og La Araucanía.

 

Bladet distribueres i offentlige skoler og gymnasier gennem læseværksteder og sælges på vores LibroAlegre-bibliotek. Teksterne er korte, skrevet på børnenes eget sprog og handler om emner, som børnene selv har valgt. Dette, sammen med illustrationer, som også er lavet af børn og unge, samt et farverigt og iøjnefaldende design, er forklaringen på bladets store succes hos bladets faste og nye læsere.

Læs mere om magasinet på vores chilenske afdelings hjemmeside, ved at trykke her.

La Pieza Secreta - Et tidsskrift for voksne

la-pieza-secreta-4.png
Boletin-2.jpeg

Libroalegre har siden 2018 udgivet "La Pieza Secreta" (Det hemmelige rum), et tidsskrift for voksne om moderne børne- og ungdomslitteratur. Tidsskriftet viser aktuelle chilenske og internationale tendenser inden for udgivelse af bøger til børn og unge. I hvert nummer lægges der særlig vægt på et specifikt tema - genre, modstand, nostalgi osv. - og der offentliggøres interviews og artikler om ungdomslitteratur og dens relevans, skrevet af et netværk af specialister i Europa og Chile.

Læs hele udgaver af tidsskriftet ved at trykke her. Det er gratis. Bemærk, at tidsskriftet udgives på spansk. 

bottom of page